Grasdijk 7 6031 PX Nederweert | T: +31615006476 | E: info@lvlhorsecare.com

Training

Voor de training van uw dressuurpaard bent u bij ons op het juiste adres. Wij kunnen uw paard verder opleiden in de sport of verder africhten met het oog op de verkoop. Tevens kunnen wij uw paard starten op wedstrijd zodat het paard de gewenste klassering behaald.  Marcel mag doormiddel zijn wedstrijdklassering alle paarden uitbrengen t/m de klasse ZZL ongeacht klassering van het paard. Dit kan de verkoop bevorderen of u wil bijvoorbeeld het sportpredicaat bij uw merrie.

Als u besluit om uw paard bij ons in training te zetten dan word deze 3x per dag gevoerd, de stallen worden dagelijks uitgemest en krijgen vers stro. Als u wenst dat uw paard op houtkrullen komt te staan dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij hebben op onze accommodatie ook de beschikking over een 4-paards stapmolen, een paddock en weides. Uw paard is hierdoor verzekerd van voldoende beweging en ontspanning.

Marcel heeft ook nog enkele plekken vrij voor het geven van privé-lessen op onze locatie, mocht u nou geen vervoer hebben en toch graag willen lessen dan is het na overleg mogelijk dat hij naar uw locatie komt.

 

 

Copyright by LVL Horsecare | Created by