Grasdijk 7 6031 PX Nederweert | T: +31615006476 | E: info@lvlhorsecare.com

Training

Als uw paard zadelmak is en klaar voor het echte werk kunt u er zelf mee aan de slag of wij kunnen in overleg het paard verder door trainen, verkoop of keuringsklaar maken.

Heeft u liever dat uw paard al eens tussen de witte hekjes of een parcourtje gelopen heeft is dat eventueel ook mogelijk. We trainen ze na het zadelmak maken dan op een rustige manier door en leren ze op een correcte manier de eerste hulpen aan en maken de eerste sprongen onder het zadel. Wanneer ze dit goed doen beginnen we thuis met oefeningen of hindernisjes en vanuit daar nemen we ze als ze er klaar voor zijn mee naar een anderen locatie om daar eens te zien wat ze in huis hebben. Van een rondje tussen de witte hekjes tot een klein parcourtje of misschien wel een bosritje. 

Mocht u een merrie hebben voor een merrie keuring of IBOP is dit eventueel ook mogelijk. Dan leiden we het paard zover op en begeleiden u zodat er goede scores behaald kunnen worden. 

Ook is het mogelijk dat we uw paard na overleg verkoopklaar maken. Dan zorgen we dat het paard er netjes opstaat en maken een goede video naar wens en zoeken de juiste klant. 

Mocht u een paard zoeken kunt u ook altijd contact opnemen. Misschien staat uw droompaard wel bij ons op stal, zo niet dan zoeken wij verder voor u. Wij geven eerlijk advies en houden rekening met uw wensen en budget. 

 

Copyright by LVL Horsecare | Created by