Grasdijk 7 6031 PX Nederweert | T: +31615006476 | E: info@lvlhorsecare.com

Over ons

Na jaren van hobbymatige ervaring in de paardenwereld en met onze passie voor de paarden hebben wij in 2015 LvL Horsecare opgericht.
Marcel van Leeuwen is gediplomeerd ORUN rij-instructeur. Met veel passie en gedrevenheid begeleid hij zijn leerlingen. Hij haalt voldoening uit de vooruitgang van zijn leerlingen!
Zelf heeft hij getraind bij Jo Willems, Rick Klaassen en verschillende jaren bij Bert Rutten. Hierdoor heeft hij ruimschootse ervaring opgedaan bij verschillende toptrainers. Marcel heeft veel ervaring met het opleiden en uitbrengen van dressuurpaarden, zowel op landelijk als op subtop niveau. 
Naast de wedstrijdsport heeft Marcel veel ervaring met zadelmak maken. Met rust en regelmaat worden de paarden zadelmak gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat het paard goed klaar gemaakt wordt en met de juiste basis kan starten aan zijn verdere opleiding.

Danielle Linders heeft de opleiding van het NHB in Deurne gevolgd. Ook zij heeft verschillende jaren bij Bert Rutten getraind en heeft hierdoor een sterke basis gelegd voor het juist africhten van een jong paard. De jonge paarden brengt zij uit op dressuurwedstrijden en behaald hier goede resultaten. Ons doel is om jonge paarden zo op te leiden dat deze op latere leeftijd mooie resultaten behalen in de dressuursport en dat ze voor iedereen fijn na te rijden zijn.
Danielle is ook werkzaam bij Stal Hendrix in Kessel. Hier is zij onder andere verantwoordelijk voor de hengstenhouderij. Ze is daar  werkzaam sinds 2006 en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan om te weten wat de juiste en goede verzorging voor een paard is. Danielle heeft door haar werk bij Stal Hendrix tevens veel ervaring opgedaan met het dekken, de dracht, het veulenen en het opgroeien van uw veulen. 

U kunt in het dekseizoen bij ons terecht voor inseminatie van uw merrie(s). Danielle heeft hiervoor de benodigde papieren behaald en heeft hierin ruime ervaring.
Mocht u een hengst van Stal Hendrix willen gebruiken dit dekseizoen? Aarzel dan niet en neem contact op met Danielle. Zij werkt dagelijks met deze tophengsten en kan u een goed advies geven. Tevens kunt u bij haar ook  sperma bestellen van alle andere SWS hengsten binnen Nederland.

Naast het insemineren en eventueel dekadvies kunnen wij u ook de complete geboortebegeleiding bieden. Uw merrie wordt dan bij ons gestald, gedekt met de hengst na keuze, controles door de dierenarts worden uitgevoerd, de uiteindelijke bevalling en het beginnende opgroeien van uw veulen. Gezien onze ruime ervaring bij geboorte van een veulen kunnen wij dit proces in goede banen leiden, zodat de merrie in optimale toestand kan bevallen.

Tevens bieden wij opfok voor merries en hengsten van 0 tot 3 jaar. Er bestaat dus de mogelijkheid dat u nadat uw veulen geboren is het veulen bij ons in de opfok plaatst.

Niet alleen voor het opleiden, africhten van uw paard, geboortebegeleiding en opfok kunt u bij ons terecht. Ook bij het verkopen of kopen van uw paard kunt u ons inschakelen. Misschien staat uw droompaard wel bij ons op stal, zo niet dan zoeken wij verder voor u. Wij geven eerlijk advies en houden rekening met uw wensen en budget. 

Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Veel plezier op onze site!

Marcel en Danielle.

 

 

Copyright by LVL Horsecare | Created by