Grasdijk 7 6031 PX Nederweert | T: +31615006476 | E: info@lvlhorsecare.com

Over ons

welkom op de site van LVL horsecare. 

 

Een bedrijf met veel passie en gedrevenheid voor paarden. 

Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje voor uw paard. Van KI, geboorte, opfok tot en met het zadelmak maken en eventuele verdere opleiding. 

Door deze verschillende mogelijkheden en de brede kennis over een paard, is uw paard hier dus op het juiste adres.  

 

Het bedrijf word gerund door Marcel en Danielle van Leeuwen. 

Na jaren van hobbymatige ervaring in de paardenwereld en met hun passie voor de paarden hebben zij in 2015 LVL Horsecare opgericht.

 

Danielle heeft jaren lange ervaring in de paarden en verdiept zich voornamelijk in de fokkerij en kunstmatige inseminatie die ze hier zelf ook uitvoert. In samenwerking met de dierenarts voert ze in het dekseizoen dagelijks de controles uit. 

Ze heeft de opleiding van het NHB in Deurne gevolgd. En van 2006 tot 2021 werkzaam geweest bij Stal Hendrix in Kessel. Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor de hengstenhouderij. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgedaan met het dekken, de dracht, het veulenen en het opgroeien van een veulen. Dat is dan ook grotendeels haar taak in het bedrijf en geeft u graag advies over de juiste hengstenkeuze en verdere vragen rondom dit onderwerp. 

 

Tevens bieden wij opfok voor merries en hengsten van 0 tot 3 jaar. Er bestaat dus de mogelijkheid dat uw veulen na het spenen bij ons in de opfok komt.

 

Marcel zit vrijwel al zijn hele leven in de paarden en die kennis brengt hij graag over aan de jonge paarden en de opleiding zodat iedereen een fijn en goed opgeleid paard heeft voor de toekomst. 

Hij is een gediplomeerd ORUN rij-instructeur en heeft getraind bij Jo Willems, Rick Klaassen en Bert Rutten. Hierdoor heeft hij ruimschootse ervaring opgedaan bij verschillende toptrainers. Marcel heeft veel ervaring met het opleiden en uitbrengen van dressuurpaarden, zowel op landelijk als op subtop niveau. Maar op dit moment is hij vooral bezig met het zadelmak maken en begeleiden van de eigenaren op hun jonge paard zodat ze een goede start maken. 

Dit is dan ook zijn verantwoordelijkheid binnen het bedrijf, voor meer informatie daarover kunt u altijd bij hem terecht. 

 

Niet alleen voor het opleiden, africhten van uw paard, geboortebegeleiding en opfok kunt u bij ons terecht. Ook bij het verkopen of kopen van uw paard kunt u ons inschakelen. Misschien staat uw droompaard wel bij ons op stal, zo niet dan zoeken wij verder voor u. Wij geven eerlijk advies en houden rekening met uw wensen en budget. 

 

Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Veel plezier op onze site!

 

Marcel en Danielle.

 

 

Copyright by LVL Horsecare | Created by